Artikel-ID : 00104874 / Laatst gewijzigd : 20/01/2015

Kan Android Walkman podcasts afspelen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De toepassing voor de muziekspeler ondersteunt geen podcasts. Het is echter wel mogelijk om podcasts naar uw Walkman over te zetten met behulp van de software Media Go en ze vervolgens af te spelen met de toepassing Play Music.

OPMERKINGEN:

BELANGRIJK: Toepassingen die niet vooraf zijn geïnstalleerd op de Walkman, worden niet door Sony ondersteund en de betrouwbaarheid van dergelijke toepassingen wordt niet door Sony gegarandeerd.

Podcasts overdragen naar uw Walkman met Media Go

OPMERKING: Voor meer informatie over abonneren op podcasts, raadpleegt u de website van Media Go.

1. Open Media Go en sluit uw Walkman aan op uw computer.

De modelnaam van de aangesloten Walkman wordt weergegeven in het veld "Destination" (Bestemming) dat zich rechtsonder in het scherm van Media Go bevindt, als uw Walkman correct wordt herkend.

afbeelding1
  2. Selecteer de podcast die u wilt overdragen naar uw Walkman.

Klik op Library  (Collectie) - Podcasts in het navigatievenster om de lijst met podcasts weer te geven waarop u bent geabonneerd. Selecteer de podcast die u wilt overdragen.

afbeelding2

OPMERKING: Het geselecteerde podcastprogramma wordt weergegeven met een blauwe achtergrond. Als u meerdere podcastprogramma's wilt selecteren, klikt u op de gewenste podcast terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt.
  3. Draag de geselecteerde podcasts over naar uw Walkman.
    Klik op de knop Add To (Toevoegen aan) terwijl de podcasts zijn geselecteerd.

De overdracht van podcasts naar uw Walkman wordt gestart.

afbeelding3
  4. Speel de podcasts af met de toepassing Play Music.