Artikel-ID : 00105722 / Laatst gewijzigd : 30/01/2015

Wat te doen wanneer het bericht "Overcurrent Caution" (Waarschuwing overstroom) verschijnt tijdens het navigeren?

Het bericht "Waarschuwing overstroom"   kan verschijnen op het scherm van de XAV-autoradio wanneer de USB-verbinding tussen de GPS-module en het centrale apparaat niet stabiel is.

Om dit probleem te verhelpen, moet u het centrale apparaat uitschakelen, controleren dat de GPS-module goed en veilig is aangesloten op de USB-poort van de XAV-autoradio, en het vervolgens terug inschakelen.

Als het probleem niet is opgelost nadat de USB-verbinding tussen de GPS-module en de autoradio werd tot stand gebracht, moet u het apparaat opnieuw opstarten.