Artikel-ID : 00105722 / Laatst gewijzigd : 30/01/2015

Wat te doen wanneer het bericht "Overcurrent Caution" (Waarschuwing overstroom) verschijnt tijdens het navigeren?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het bericht "Waarschuwing overstroom"   kan verschijnen op het scherm van de XAV-autoradio wanneer de USB-verbinding tussen de GPS-module en het centrale apparaat niet stabiel is.

Om dit probleem te verhelpen, moet u het centrale apparaat uitschakelen, controleren dat de GPS-module goed en veilig is aangesloten op de USB-poort van de XAV-autoradio, en het vervolgens terug inschakelen.

Als het probleem niet is opgelost nadat de USB-verbinding tussen de GPS-module en de autoradio werd tot stand gebracht, moet u het apparaat opnieuw opstarten.