Artikel-ID : 00159963 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Hoe kan ik een app registreren voor de knop FAVORITE op de afstandsbediening?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

U kunt één (1) app registreren voor de knop FAVORITE op de afstandsbediening, zodat u deze app altijd snel kunt openen door op de knop FAVORITE te drukken. U kunt een app in een van de volgende locaties kiezen:

• Mijn apps
  • Aanbevolen apps
  • Alle apps
  • Afbeelding

Voer de volgende stappen uit om een app te registreren als FAVORITE.

1. Kies met de pijltjestoetsen op de meegeleverde afstandsbediening de app die u wilt registreren. Afbeelding
  2. Wanneer de gewenste app is geselecteerd, drukt u op de knop OPTIONS.
  3. Selecteer Register as Favorite (Registreren als Favoriet).
  4. Druk op de knop FAVORITE op de afstandsbediening om te controleren of de geregistreerde app wordt geopend.