Artikel-ID : 00079752 / Laatst gewijzigd : 30/03/2018

De codes van de afstandsbediening voor set-top box of de A/V-ontvanger werken niet wanneer ik de IR blaster instel

Probeer het volgende als de codes van de IR blaster-installatie niet werken.

Set Top-box

• Druk op de toets Home op de afstandsbediening en selecteer Settings > External Input > IR Blaster setup > Set-top box > Input Manufacture name > Model Number Search (Instellingen, Externe invoer, IR Blaster-installatie, Set-top box, Invoer, Naam fabrikant, Modelnummer zoeken).

AV-ontvanger

• Druk op de toets Home op de afstandsbediening en selecteer Settings > External Input > IR Blaster setup > AV receiver > Input Manufacture name (Instellingen, Externe invoer, IR Blaster-installatie, AV-ontvanger, Invoer, Naam fabrikant).

Als je je set-top box of AV-ontvanger niet kunt vinden, worden ze  niet ondersteund voor gebruik met de IR Blaster. Gebruik in dat geval de bij de set-top box of A/V-ontvanger meegeleverde afstandsbediening om ze te bedienen.