Artikel-ID : 00116787 / Laatst gewijzigd : 05/06/2018

Waarom ziet het besturingssysteem Android Lollipop op mijn tv er anders uit dan het besturingssysteem op mijn mobiele apparaat?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Hoewel uw tv enige overeenkomsten heeft met andere apparaten die hetzelfde besturingssysteem gebruiken (Android 5.0 Lollipop), heeft het besturingssysteem van de tv niet dezelfde functionaliteit en gedraagt het zich niet precies zoals het besturingssysteem dat op uw pc, tablet of smartphone te vinden is. Het besturingssysteem en de apps die aanwezig zijn op uw Sony Android-tv zijn geoptimaliseerd om de beste gebruikerservaring voor uw apparaat te bieden.

OPMERKING: Apps die worden aanbevolen door Sony, worden getoond in Sony Select (Gekozen door Sony) in het startmenu. Andere apps kunnen worden gedownload via de Google Play Store. Mogelijk kunt u echter de app die u op uw tv zoekt niet vinden in de Google Play Store. Omdat de Store voortdurend wordt bijgewerkt met nieuwe apps, raden we aan dat u regelmatig in de Store controleert of de door u gewenste app beschikbaar is.