Artikel-ID : 00124274 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Is een internetverbinding nodig om TV SideView te gebruiken?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om te kunnen genieten van alle functies van TV SideView (GPS-gegevens verkrijgen, delen via sociale netwerken, Cross Search Service, enzovoort), moeten zowel de BRAVIA-TV als uw mobiele apparaat verbonden zijn met internet. Sommige functies van TV SideView werken echter ook zonder internetverbinding.

OPMERKING: Als de BRAVIA-TV en het mobiele apparaat niet via Wi-Fi Direct worden verbonden, moeten ze op hetzelfde thuisnetwerk zijn aangesloten (dezelfde SSID).