Artikel-ID : 00116930 / Laatst gewijzigd : 05/06/2018

Kan ik mijn favoriete apps die ik op mijn telefoon heb ook op mijn tv downloaden?

Hoewel ze veel overeenkomsten hebben, zijn het Android-besturingssysteem dat op de meeste mobiele apparaten (zoals smartphones of tablets) wordt gebruikt en het besturingssysteem voor Android-tv verschillend.

Van de toepassingen die u op uw mobiele apparaat gebruikt, kan daarom niet worden gegarandeerd dat ze compatibel zijn met uw Sony Android-tv of omgekeerd. Daarom kunnen alleen de compatibele toepassingen worden gezocht en geïnstalleerd via de Google Play Store.

Als u toch een toepassing wilt weergeven die wel op uw mobiele apparaat, maar niet op uw Sony Android-tv beschikbaar is, kunt u overwegen om het scherm van uw mobiele apparaat te spiegelen via Wi-Fi Direct .

Als een van uw favoriete apps niet beschikbaar is in de Google Play Store, kunt u proberen om rechtstreeks met de ontwikkelaar contact op te nemen om uw idee te delen. Door hun aandacht hierop te vestigen, zullen ze misschien overwegen om ook een versie te ontwikkelen die compatibel is met Sony Android-tv's.