Artikel-ID : 00115945 / Laatst gewijzigd : 07/10/2019

Kan ik een portretopname bekijken in volledig scherm?

Ja, dit kunt u wijzigen in de instellingen van uw camera. Om een portretopname altijd te bekijken in volledig scherm, volgt u de onderstaande stappen.

1. Druk op de camera op de knop MENU.
    2. Selecteer Playback (Afspelen).
    3. Selecteer Display Rotation (Scherm draaien).
    4. Selecteer Off (Uit).

OPMERKINGEN:

• Als u Auto (Automatisch) selecteert, wordt een portretopname op het volledige scherm weergegeven wanneer u de camera verticaal draait.
      • Als u Manual (Handmatig) selecteert, wordt een portretopname weergegeven met zwarte balken aan weerszijden.
      • Als Off (Uit) is ingesteld, worden portretopnamen altijd weergegeven op het volledige scherm.