Artikel-ID : 00119017 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Welke informatie moet ik vermelden wanneer ik per e-mail een vraag stel?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Wanneer u per e-mail vragen stuurt over de Tennis Sensor, kunt u het beste de volgende informatie vermelden:

• Versie van de Smart Tennis Sensor-app
  • Model en de versie van het besturingssysteem van het apparaat waarop de app is geïnstalleerd.
  • Het serienummer van de sensor.

Gebruik het volgende als referentie wanneer u gegevens vermeldt.

Voor Android-apparaten:

• Modelnaam (modelnummer):
  • Android-versie (build-nummer):
  • Versie van de "Smart Tennis Sensor"-app:
  • 7-cijferig serienummer van de Smart Tennis Sensor:

Voor iOS-apparaten:

• Modelnaam (modelnummer):
  • iOS-versie:
  • Versie van de "Smart Tennis Sensor"-app:
  • 7-cijferig serienummer van de Smart Tennis Sensor:

OPMERKING: Het serienummer vindt u op de onderkant van de sensor, zoals hieronder wordt geïllustreerd.

afbeelding