Artikel-ID : 00118997 / Laatst gewijzigd : 30/06/2015

Kan ik de speelgegevens die op een smartphone zijn opgeslagen, bekijken op een andere smartphone?

Met uw PlayStation Network™-account kunt u de speelgegevens op een smartphone of mobiel apparaat opslaan en op een andere smartphone bekijken. Om de speelgegevens op een ander apparaat te bekijken, doorloopt u de onderstaande stappen.

1. Installeer de Smart Tennis Sensor-app op uw smartphone.
    2. Wanneer u tijdens de eerste instellingen wordt gevraagd om een Sign in ID (Aanmeld-id), meldt u zich aan met de accountgegevens van het PlayStation Network [voorheen bekend als het Sony Entertainment Network (SEN)] die u hebt gebruikt op uw primaire apparaat.

OPMERKINGEN:

• Wanneer u op dezelfde PlayStation Network-account inlogt met meerdere mobiele apparaten, worden de speelgegevens voor deze apparaten gesynchroniseerd.
      • Zelfs als een film die is opgenomen met Live Mode Video naar uw andere apparaat wordt gekopieerd, worden de speelgegevens die op het primaire apparaat zijn opgeslagen niet gekopieerd.
      • Het is niet mogelijk om de videos's te bekijken die zijn opgenomen met Live Mode Video op een andere smartphone.