Artikel-ID : 00118824 / Laatst gewijzigd : 08/06/2015

Hoe kan ik een account aanmaken op het PlayStation Network (PSN)?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om een account voor het PlayStation Network (PSN) aan te maken, gaat u als volgt te werk:

1. Ga naar de website van PlayStation Network
  2. Selecteer uw land/taal met het vervolgkeuzemenu onderaan de pagina
  3. Beweeg rechtsboven op de pagina met uw muis over Mijn account en klik op Aanmelden.
  4. Selecteer op de aanmeldpagina Maak een nieuwe account aan
  5. Volg de instructies op het scherm

OPMERKING: Gebruikers moeten 18 jaar of ouder zijn om een account aan te maken. Bent u nog geen 18 jaar oud, vraag dan iemand die dat wel is om een account voor u aan te maken.