Artikel-ID : 00117273 / Laatst gewijzigd : 05/06/2018

Hoe initialiseer ik mijn touchpad-afstandsbediening?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande stappen om uw touchpad-afstandsbediening te initialiseren:

1. Haal het netsnoer van de tv uit het stopcontact.
  2. Verwijder de batterijafdekking van de touchpad-afstandsbediening.
  3. Druk 3 seconden lang op het touchpadgedeelte terwijl u op de knop VOL - en de AAN/UIT-knop drukt.
    Afbeelding

Als de initialisatie is gelukt, knippert het rode lampje twee keer.
    Afbeelding
  4. Steek het netsnoer van de tv in het stopcontact.

OPMERKING: Nadat u dit proces hebt voltooid, dient u de touchpad-afstandsbediening met de tv te koppelen. Voor instructies over koppelen raadpleegt u het volgende artikel: Hoe koppel ik mijn touchpad-afstandsbediening met mijn Sony Android-tv? ?