Artikel-ID : 00155696 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Hoe kan ik foto's die worden weergegeven door Photo Sharing Plus opslaan op een iOS-apparaat?

Ga als volgt te werk om foto's uit de functie Photo Sharing Plus van de Sony Android-tv op te slaan op een mobiel Apple-apparaat:

1. Houd op het mobiele Apple-apparaat de foto ingedrukt die wordt weergegeven in Photo Sharing Plus.
    2. Druk op Save photo and videos (Foto's en video's opslaan) en selecteer OK.
    3. De foto wordt weergegeven in Safari.
    4. Druk op de knop Knop Share - Photo Sharing PlusShare (Delen) en selecteer Save Image (Afbeelding opslaan).