Artikel-ID : 00119859 / Laatst gewijzigd : 02/05/2019

De rode led op mijn Sony Android-tv knippert. Heeft mijn tv last van een storing?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Probeer de tv uit en weer aan te zetten met een infraroodafstandsbediening of de aan/uit-knop. U kunt ook proberen om het netsnoer uit het stopcontact te halen en weer in het stopcontact te steken.

OPMERKING: In dit geval kan een Bluetooth-afstandsbediening niet worden gebruikt.

Als de rode led niet meer knippert, is er geen sprake van een storing op uw tv. Als de rode led echter blijft knipperen, gelieve contact op te nemen met ons.