Artikel-ID : 00121987 / Laatst gewijzigd : 12/01/2018

Mijn Sony Android-tv gedraagt zich onregelmatig en bepaalde functies/diensten lijken instabiel

Uw Sony Android-tv gebruikt het besturingssysteem Android 5.0 Lollipop en is geoptimaliseerd om de beste gebruikerservaring voor uw apparaat te bieden. Het besturingssysteem kan zich echter van tijd tot tijd ongewoon of niet zoals bedoeld gedragen. Dit kan bepaalde functies en diensten beïnvloeden zoals:

• HDMI-connectiviteit
    • Wi-Fi-internetconnectiviteit
    • Internetdiensten
    • Andere functies die specifiek voor uw Sony Android-tv zijn bedoeld

In dergelijke situaties raden we aan dat op uw tv altijd de nieuwste software is geïnstalleerd en dat u een van de volgende methoden gebruikt om uw specifieke probleem op te lossen:

1. Voer een reset uit door de tv uit en aan te zetten .
    2. Voer een reset naar de fabrieksinstellingen uit.