Artikel-ID : 00120583 / Laatst gewijzigd : 09/02/2016

Waarom verandert de ingangsselectie van mijn soundbar automatisch van HDMI in Optisch [OPT]?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Voor het afspelen van tv-geluid op dit soundbarmodel wordt een verbinding met een digitale optische kabel [OPT] aanbevolen. Daarom is [OPT] de standaardinstelling voor de invoer van tv-geluid  naar de soundbar.

Als u tv geen digitale optische uitgangspoort heeft, is een verbinding via  HDMI met ARC (Audio Return Channel-functie) vereist. Indien dit voor u het geval is, wijzigt u de instelling [TV AU] op de soundbar naar [HDMI]:

1. Druk op [MENU] op de afstandsbediening van de soundbar om het menu op de display op het voorpaneel te openen
  2. Schakel door de instellingen totdat u bij [AUDIO] bent en druk vervolgens op [ENTER]
  3. Schakel door de instellingen totdat u bij [TV AU] bent en druk vervolgens op [ENTER]
  4. Selecteer [HDMI] en druk op [ENTER]

OPMERKING: Als u tv geen digitale optische uitgangspoort of HDMI-poort met ARC heeft, moet u een analoge audiokabel gebruiken.