Artikel-ID : 00120826 / Laatst gewijzigd : 30/06/2015

Waar kan ik een extra bevestigingsring aanschaffen voor mijn Smart Tennis Sensor (Wilson, Prince, Yonex of Head)?

U kunt bevestigingsringen bestellen via de website van EET Europarts, onze officiële partner.

Zoek naar uw product in het zoekvak "Find products here" (Vind hier producten) aan de hand van de volgende onderdeelnaam:

• ATT-SO1 voor rackets van Wilson, Prince en Yonex
    • ATT-HD1 voor rackets van HEAD

Selecteer vervolgens "BUY" (Kopen) en volg de aanwijzingen op het scherm om uw bestelling te plaatsen.

Controleer ook of uw racket inderdaad compatibel is met de Smart Tennis Sensor door een bezoek te brengen aan deze racket-compatibiliteitspagina.