Artikel-ID : 00121038 / Laatst gewijzigd : 12/01/2018

Mogelijke problemen met HDMI-connectiviteit en hoe u deze oplost

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Indien u een van de volgende problemen ondervindt met HDMI-verbindingen:

• Apparaten worden niet gedetecteerd
  • HDMI-poorten worden verkeerd aangegeven
  • De tv herkent HDMI 2, 3 en 4 niet bij hot-plugging (*)
  • HDMI 2, 3 en 4 werken niet. Alleen HDMI 1 werkt
  • HDMI-poorten worden niet in de juiste volgorde getoond
  • Overige HDMI-gerelateerde problemen

Probeer de volgende reeks procedures en controleer na elke stap of het probleem is opgelost:

1. Resetten door uit en weer aan te zetten

2. Resetten naar fabrieksinstellingen

Om het meeste uit uw Sony Android-tv te halen, raden we met klem aan dat u de tv altijd bijgewerkt houdt met de laatste firmware- en software-updates van zowel Sony als Google.  Deze veelgestelde vragen (FAQ) geven uitleg over de voordelen, de procedure en de instellingen voor het bijwerken uw Sony Android-tv.

(*) Hot-plugging: apparaten aansluiten op of ontkoppelen van uw tv terwijl de tv is ingeschakeld, zodat het besturingssysteem de wijziging automatisch herkent