Artikel-ID : 00121951 / Laatst gewijzigd : 05/05/2017

Ik heb problemen bij het bekijken van bepaalde MHEG-kanalen op mijn Sony Android-tv

Misschien hebt u gemerkt dat bepaalde MHEG-kanalen  niet worden weergegeven zoals bedoeld. Op 23 juni is nieuwe firmware uitgebracht die de getroffen MHEG-kanalen en de algehele prestaties van uw tv heeft verbeterd.

Nadat het bericht "Please wait" (Een ogenblikje graag) wordt weergegeven, zou u nu een zwart scherm moeten zien op de getroffen MHEG-ICS kanalen (bijvoorbeeld CCTV).

Om er zeker van te zijn dat uw tv profiteert van deze firmware-update en andere algehele verbeteringen, raden we aan dat u de nieuwste software installeert  voor uw tv.