Artikel-ID : 00124955 / Laatst gewijzigd : 08/08/2017

Een foto van een apparaat dat via HDMI is aangesloten wordt niet in 4K weergegeven (50p/60p).

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de volgende typen beeld niet op de tv worden weergegeven vanaf een extern apparaat, gebruikt u een supersnelle HDMI-kabel met het 4K-logo.

• YCbCr 4:4:4/8 bit (24, 25 en 30 Hz)
  • YCbCr 4:2:0/8 bit (50 en 60 Hz)

Als de HDMI-kabel die u gebruikt de volgende signalen niet ondersteunt, kan een beeld niet in 4K (50p/60p) worden weergegeven.

• YCbCr 4:4:4/8 bit
  • YCbCr 4:2:2/8 bit
  • YCbCr 4:2:0/10 bit
  • YCbCr 4:2:2/10 bit
  • YCbCr 4:2:2/12 bit
  • RGB-signaal

Wanneer deze signalen naar de tv worden gestuurd, is een High Speed HDMI-kabel met 18 Gbps bandbreedte nodig.
Controleer of uw HDMI-kabel aan deze specificaties voldoet.

OPMERKING: Ondersteuning van deze signalen wordt toegevoegd met een software-update. Vervolgens moet de volgende instelling worden gewijzigd.

1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Externe ingangen in de categorie TV.
  4. Selecteer Indeling HDMI-signaal.
  5. Stel de optie Verbeterde indeling in.

OPMERKING: Als het signaal de verbeterde indeling heeft, wordt beeld of geluid mogelijk niet normaal weergegeven van externe apparaten die geen ondersteuning bieden voor 4K. Wijzig in dat geval de signaalindeling in de standaardindeling of schakel de HDMI-kabel naar een ingang voor signalen in standaardindeling.

Voor meer informatie over welke video-indelingen worden ondersteund door uw tv, raadpleegt u de volgende veelgestelde vraag: Typen 4K-videosignalen (50p/60p) die worden ondersteund door de tv .