Artikel-ID : 00124918 / Laatst gewijzigd : 12/06/2016

Wanneer ik op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU, DISCOVER of INPUT druk terwijl de Netflix-toepassing is geopend, wordt een zwart scherm weergegeven.

Dit duidt niet op een storing. Wanneer u op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU, DISCOVER of INPUT drukt terwijl de Netflix-toepassing is geopend, is de tv geprogrammeerd om eerst een zwart scherm te tonen voordat afzonderlijke menu-items worden weergegeven.