Artikel-ID : 00122921 / Laatst gewijzigd : 20/06/2018

Kan ik het volume van mijn gegroepeerde apparaten afzonderlijk aanpassen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Ja, u kunt het volume van uw gegroepeerde apparaten allemaal tegelijk of afzonderlijk aanpassen.

Ga als volgt te werk om het volume van uw apparaten afzonderlijk aan te passen:

1. Selecteer nadat u een groep hebt aangemaakt de volumeknop om het volume van elke luidspreker aan te passen

Volumeknop
  2. Het onderstaande scherm verschijnt, waarmee u het volume van de apparaten in uw groep afzonderlijk kunt aanpassen.

Volumes van apparaten