Artikel-ID : 00128607 / Laatst gewijzigd : 09/09/2015

Wat zijn de 4K pass-through- en upscaling-functies?

Met de 4K pass-through-functie kunnen gegevens door het systeem worden gevoerd zonder in te boeten aan beeldkwaliteit, mits het systeem compatibel is met HDCP 2.2.
    De AV-ontvanger met de 4K pass-through-functies reproduceert 4K-signalen van videoapparatuur op compatibele 4K tv-schermen of projectoren waarbij de 4K-kwaliteit behouden blijft.

Afbeelding

1: 4K pass-through
    A: 4K-compatibele videobron
    B: 4K-compatibele projector/tv
    D: HDMI-kabel
    E: 4K-afbeeldingen

Met de 4K upscaling-functie kunnen gegevens met een lagere resolutie worden opgeschaald naar 4K-signalen met een hoge resolutie.
    AV-ontvangers kunnen zo met de 4K upscaling-functie videosignalen via HDMI produceren die resulteren in vloeiendere video met meer diepte.

Afbeelding

24K upscaling
    B: 4K-compatibele projector/tv
    C: Afbeelding bron
    D: HDMI-kabel
    E: 4K-afbeeldingen
    F: Beelden in Full HD

OPMERKINGEN:

• HDCP 2.2 is een standaard voor inhoudsbeveiliging die vereist is om 4K-inhoud met copyrightbeveiliging af te spelen.
    • U kunt deze functies gebruiken door het apparaat aan te sluiten met een High Speed HDMI-kabel.
    • Raadpleeg de gebruikershandleiding bij elk apparaat voor meer informatie, zoals beperkingen voor afzonderlijke functies.