Artikel-ID : 00128487 / Laatst gewijzigd : 09/09/2015

De functie Screen Mirroring kan niet worden gestart.

Screen Mirroring (Scherm spiegelen) is een functie waarmee u het scherm van een compatibel apparaat (tablet, telefoon, enzovoort) op uw tv-scherm kunt weergeven.

OPMERKING:

• Deze functie maakt gebruik van de Miracast-technologie om een directe draadloze verbinding tussen uw apparaat en  AV-ontvanger tot stand te brengen. U kunt deze functie gebruiken als uw apparaat Miracast (Screen Mirroring) ondersteunt.
      Controleer of uw apparaat een voor wifi gecertificeerd Miracast-apparaat is door naar onderstaande website te gaan.
      http://www.wi-fi.org/discover-wi-fi/wi-fi-certified-miracast
    • Screen Mirroring maakt geen gebruik van uw draadloze thuisnetwerk.
    • Tijdens het gebruik van Screen Mirroring wordt de verbinding van uw apparaat met het thuisnetwerk uitgeschakeld.
    • Apple-producten zijn niet compatibel met de Miracast-technologie (Screen Mirroring).

Ga als volgt te werk om Screen Mirroring te gebruiken:

1. Druk op MIRRORING.
      U kunt ook Watch (Kijken) - Screen Mirroring (Scherm spiegelen) in het startmenu selecteren.
    2. Open de Screen Mirroring-toepassing op uw externe apparaat.
    3. Volg de instructies op het scherm.
      Activeer de Screen Mirroring-functie op uw mobiele apparaat.

OPMERKING: Raadpleeg de gebruikershandleiding bij uw mobiele apparaat voor meer informatie over het activeren van deze functie.