Artikel-ID : 00165568 / Laatst gewijzigd : 02/02/2018

De tv wordt niet ingeschakeld / wordt meteen uitgeschakeld na het opstarten / blijft opnieuw opstarten

Als u dergelijke problemen ondervindt, probeer dan de volgende stappen om de tv in te schakelen en de normale werking ervan te herstellen.

Als een of meer leds knipperen aan de onderzijde van de tv, hoeft u alleen stap 1 uit te voeren.
    Als de tv helemaal geen activiteit meer vertoont (alle led-activiteit ontbreekt), probeert u achtereenvolgens stappen 1, 2, 3 en 4.

1. Ontkoppel het netsnoer van de tv en sluit het snoer weer aan. Druk nogmaals op de knop [POWER].

2. Controleer of de energiebesparende schakelaar aan de achterkant van de tv op ON (Aan) staat.

3. Controleer met een ander elektronisch apparaat of er spanning is op het stopcontact.

4. Druk op de [POWER]-knop op de tv in plaats van op de afstandsbediening. Er zou een groene led moeten gaan branden.

Als het probleem met het bovenstaande niet is verholpen, moet uw tv mogelijk worden gerepareerd. Neem contact met ons op.

Opmerking: Het aantal keren dat de rode led knippert, geeft onze technici een indicatie van de achterliggende oorzaak van het defect. Bijvoorbeeld dat het paneel of de printplaat van uw tv moet worden vervangen.