Artikel-ID : 00169013 / Laatst gewijzigd : 09/11/2017

Kan ik mijn DUALSHOCK®4-controller verbinden met de Android TV van Sony?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Omdat de PlayStation Now-service wordt beëindigd, worden alle DUALSHOCK®4-controllers (inclusief CUH-ZCT1xxx) niet langer ondersteund.

Ga naar de volgende website voor meer informatie over beëindiging van deze service.

>>> https://blog.eu.playstation.com/2017/02/15/playstation-now-service-update/