Artikel-ID : 00127420 / Laatst gewijzigd : 11/03/2016

Mijn Sony TV met Android besturingssysteem herstart uit zichzelf

Sommige televisietoestellen met het Android besturingssyteem kunnen uit zichzelf herstarten bij het bekijken van digitale TV via een CAM module.

Het bekijken van een internet streaming-dienst (zoals bv YouTube, Netflix, …), digitaal TV kijken via een set top box of via andere externe bronnen vertoont dit symptoom niet.

Indien uw televisietoestel dit symptoom vertoont, gelieve via de supportwebsite de software te downloaden voor uw model:

1.     Ga naar de Nederlandse ondersteuningswebsite van Sony
    2.     Typ de naam van uw model tv in het zoekvak
    3.     Ga naar het gedeelte "Software en downloads" en selecteer de knop waarmee u firmware kunt downloaden

Let op: deze versie van de software kunt u enkel via een USB stick installeren op uw toestel, gebruik hiervoor een USB stick van 2GB of groter.