Artikel-ID : 00137699 / Laatst gewijzigd : 23/01/2018

Kan ik een afspeellijst maken met de toepassing Music?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Afspeellijsten kunnen niet worden gemaakt met de toepassing Music. Met een software-update is het echter mogelijk om afspeellijsten af te spelen die zijn gemaakt op andere apparaten (computer, smartphone enzovoort), indien de afspeellijsten in de m3u-indeling zijn opgeslagen.

U kunt de Afspeellijsten afspelen vanuit het Menu.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop LEFT (Links) totdat het menu wordt getoond op de linkerkant van het scherm.

OPMERKING: Voor Arabisch, Perzisch en Hebreeuws drukt u op de afstandsbediening op de knop RIGHT (Rechts) totdat het menu wordt getoond op de rechterkant van het scherm.

2. Selecteer Afspeellijsten.

BELANGRIJK: Het afspelen van een afspeellijst met de bestandsindeling M3U wordt ondersteuning na een software-update, afhankelijk van het model. Als een afspeellijst niet kan worden afgespeeld, kunt u de software-update uitvoeren en het opnieuw proberen.

Voor informatie over bijwerken raadpleegt u: Een software-update uitvoeren