Artikel-ID : 00137699 / Laatst gewijzigd : 23/01/2018

Kan ik een afspeellijst maken met de toepassing Music?

Afspeellijsten kunnen niet worden gemaakt met de toepassing Music. Met een software-update is het echter mogelijk om afspeellijsten af te spelen die zijn gemaakt op andere apparaten (computer, smartphone enzovoort), indien de afspeellijsten in de m3u-indeling zijn opgeslagen.

U kunt de Afspeellijsten afspelen vanuit het Menu.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop LEFT (Links) totdat het menu wordt getoond op de linkerkant van het scherm.

OPMERKING: Voor Arabisch, Perzisch en Hebreeuws drukt u op de afstandsbediening op de knop RIGHT (Rechts) totdat het menu wordt getoond op de rechterkant van het scherm.

2. Selecteer Afspeellijsten.

BELANGRIJK: Het afspelen van een afspeellijst met de bestandsindeling M3U wordt ondersteuning na een software-update, afhankelijk van het model. Als een afspeellijst niet kan worden afgespeeld, kunt u de software-update uitvoeren en het opnieuw proberen.

Voor informatie over bijwerken raadpleegt u: Een software-update uitvoeren