Artikel-ID : 00188238 / Laatst gewijzigd : 17/05/2022Afdrukken

Ik heb de instelling voor ondertiteling gewijzigd, maar de instelling blijft niet behouden

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Volg deze stappen om de instelling voor de ondertiteling te behouden.

1. Open het scherm  Instellingen  Toegang krijgen tot de instellingen:
    2. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer Channels & Inputs (Zenders en ingangen) → Preferences (Channels) (Voorkeuren (Zenders)) → Subtitle setting (Instellingen voor ondertiteling → Uitzending → Ondertiteling.
      • Selecteer Tv kijken → Preferences (Channels) (Voorkeuren (Zenders)) → Subtitle setting (Instellingen voor ondertiteling → Uitzending → Ondertiteling.
      • Selecteer Tv kijken → Zenders → Zender installatie → Digitaal Set-up → Ondertiteling instellen → Subtitle settings (Instellingen voor ondertiteling).
      • Selecteer Zender installatie — Digitaal Set-up — Ondertiteling instellen — Subtitle settings (Instellingen voor ondertiteling).
      • Selecteer Tv kijken → Zender installatie → Digitaal Set-up → Ondertiteling instellen → Ondertiteling.
      • Selecteer BRAVIA Settings (BRAVIA-instellingen) → Zender installatie → Digitaal Set-up → Ondertiteling instellen → Subtitle settings (Instellingen voor ondertiteling).
        • Selecteer Uit als u geen ondertiteling nodig hebt.
        • Selecteer Basisinstelling als u ondertiteling altijd wilt inschakelen.
        • Selecteer For Hard Of Hearing (Voor slechthorenden) als u altijd ondertiteling voor slechthorende gebruikers wilt inschakelen.