Artikel-ID : 00188238 / Laatst gewijzigd : 31/03/2019

Ik heb de instelling voor ondertiteling gewijzigd in het Actie Menu, maar de instelling blijft niet behouden.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Pas de instelling voor de ondertiteling als volgt aan als u wilt dat de instelling voor altijd behouden blijft.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer Channel setup (Kanaalinstellingen) in de categorieën TV.
  4. Kies Digital Set-up (Digitale installatie).
  5. Selecteer Subtitle Set-up (Ondertiteling instellen).
  6. Selecteer Subtitle setting (Instelling ondertiteling).
    • Selecteer Uit als u nooit ondertiteling wilt inschakelen.
    • Selecteer Basisinstelling als u ondertiteling altijd wilt inschakelen.
    • Selecteer For Hard Of Hearing (Voor doven en slechthorenden) als u altijd ondertiteling voor doven en slechthorenden wilt inschakelen.