Artikel-ID : 00136489 / Laatst gewijzigd : 14/12/2015

Wanneer een HDMI-verbinding tussen het apparaat en de tv wordt gebruikt, is er soms geen geluid te horen.

Probeer het volgende, afhankelijk van wanneer dit probleem zich voordoet.

Als er geen geluid te horen is nadat de stroom wordt ingeschakeld

Zet het apparaat uit, wacht ongeveer 1 minuut en zet vervolgens het apparaat weer aan.
    Is het probleem niet opgelost, zet dan de tv uit, wacht ongeveer 1 minuut en zet vervolgens de tv weer aan.

Als er geen geluid te horen is nadat de tv-kanalen of een aangesloten afspeelapparaat worden bediend

Indien de ingang van het apparaat overschakelt op OPTICAL wanneer een ander apparaat wordt bediend, wordt er geen geluid van de tv weergegeven.
    In dat geval selecteert u op het apparaat MENU - AUDIO - TV AU en wijzigt u de instelling naar HDMI.

OPMERKING: Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over de bedieningsmethode.