Artikel-ID : 00139282 / Laatst gewijzigd : 07/08/2017

PDF-bestanden kunnen niet worden weergegeven in de internetbrowser (Opera Browser).

Omdat de internetbrowser (Opera Browser) geen PDF-bestanden ondersteunt, verschijnt er een wit scherm bij het openen van een PDF-bestand.
    Druk op de knop BACK om terug te keren naar de vorige pagina.

Dit probleem zal worden verholpen bij Android OS7(N). Voer de software-update uit.
    Voor informatie over bijwerken raadpleegt u: Een software-update uitvoeren.

U kunt het PDF-bestand bekijken door het te openen op uw smartphone en het scherm van de smartphone op uw tv te tonen.
    Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen voor meer informatie over het weergeven van uw smartphonescherm op uw tv:
    Inhoud die is opgeslagen op een mobiel apparaat afspelen op het tv-scherm.