Artikel-ID : 00159339 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

De DualShock 4-controller verbinden met een Blu-ray-speler

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Blu-ray Disc-spelers ondersteunen maar één verbinding met een DualShock 4-controller tegelijkertijd. De controller moet worden verbonden met een USB-kabel.

1. Sluit de DualShock 4-controller aan op de USB-poort van de Sony Blu-ray Disc-speler met een standaard micro-USB-kabel.
  2. Als de lichtbalk van de DualShock 4-controller continu brandt, is de controller klaar voor gebruik via USB.

OPMERKING: De DualShock 4-controller moet verbonden blijven via USB om te kunnen worden gebruikt. De controller werkt niet draadloos.