Artikel-ID : 00154479 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

De led-lampjes kunnen niet worden uitgeschakeld als de modus BT STANDBY (BT Stand-by) is ingesteld.

De DIMMER-knop werkt niet als de modus BT STANDBY (BT Stand-by) is ingesteld.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De led-lampjes gaan niet uit als de modus BT STANDBY (BT Stand-by) is ingesteld op ON (Aan). Dit is volgens de specificaties van het product.

De DIMMER-knop werkt alleen met de led-lampjes als het apparaat is ingeschakeld.