Artikel-ID : 00149067 / Laatst gewijzigd : 09/05/2017

De lijst met nummers wordt niet weergegeven in de SongPal-app.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

In de volgende gevallen wordt de lijst met nummers niet weergegeven in de SongPal™-app:

• Als de autoradio is verbonden met een Apple® iPhone® of een Apple iPod®.
  • De lijst wordt niet weergegeven als de instelling Shuffle Device (Apparaat in willekeurige volgorde afspelen) wordt ingeschakeld, zodat de muziek in willekeurige volgorde kan worden afgespeeld.