Artikel-ID : 00150026 / Laatst gewijzigd : 04/10/2017

Veelgestelde vragen (FAQ) over de Music Center (SongPal)-app.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Hieronder vindt u een tabel met veelgestelde vragen (FAQ) over de Music Center (SongPal)-app.

Vragen Antwoorden
Waar vind ik de Music Center (SongPal)-app? U kunt de app PlayMemories Mobile™ gratis downloaden vanuit de Google Play™-store op Android™-apparaten of vanuit de App Store op Apple® iOS®-apparaten.
Kan de Music Center (SongPal)-app worden gebruikt met het Android-besturingssysteem (OS) versie 4.0.3 of lager? De nieuwste versie van de Music Center (SongPal)-app (versie 2.0 of hoger) is alleen compatibel met versie 4.0.3 of hoger van Android OS. Als uw Android OS een oudere versie gebruikt, kunt u versie 1.2 van de SongPal-app installeren .
Kan de Music Center (SongPal)-app worden gebruikt met een USB DAC-speler? Nee, de Music Center (SongPal)-app kan niet worden gebruikt met een USB DAC-speler. Gebruikt u een USB DAC, gebruik dan een muziekspelerapp die USB-uitvoer ondersteunt.
Het bronscherm van de Music Center (SongPal)-app wordt niet geopend. Controleer of een Bluetooth®-verbinding goed tot stand is gebracht met het aangesloten apparaat. Als het bronscherm niet kan worden geopend vanuit het scherm Device & Group (Apparaat en groep), ondanks dat er een Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, sluit u de Music Center (SongPal)-app tijdelijk en opent u deze opnieuw.