Artikel-ID : 00149452 / Laatst gewijzigd : 02/06/2016

Het geluid wordt onderbroken tijdens het streamen van Bluetooth®-audio.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Wanneer een draadloos apparaat of een toegangspunt zich in de buurt bevindt of wanneer meerdere apparaten via Bluetooth® zijn verbonden, kan het geluid worden onderbroken door signaalinterferentie. Doe het volgende om signaalinterferentie te vermijden:

• Schakel draadloze apparaten in de buurt uit.
  • Indien een ander draadloos apparaat niet kan worden uitgeschakeld terwijl dit via LDAC™ is verbonden, kunt u de instelling voor de geluidskwaliteit wijzigen op het verbonden apparaat.