Artikel-ID : 00155425 / Laatst gewijzigd : 08/08/2019

De Blu-ray Disc-speler start opnieuw op of loopt vast wanneer een CD-DA-schijf wordt afgespeeld

Het is mogelijk dat de Blu-ray Disc-speler tijdens het afspelen van een CD-DA-schijf opnieuw wordt opgestart of vastloopt als de afspeelgeschiedenis van de CD-DA-schijf is beschadigd. U kunt dit probleem oplossen door onderstaande stappen uit te voeren om de fabrieksinstellingen te herstellen.

1. Druk op de knop HOME van de meegeleverde afstandsbediening.
    2. Selecteer Installatie.
    3. Selecteer Resetting (Resetten).
    4. Selecteer Reset to Factory Default Settings (Terugstellen op de fabrieksinstellingen).
    5. Selecteer Alle instellingen.

Als het probleem niet is opgelost nadat u alle fabrieksinstellingen hebt hersteld, voer dan een firmware-update uit via internet of USB-geheugen.