Artikel-ID : 00155137 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

De TalkBack-functie uitschakelen als het scherm is gedimd

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

TalkBack is een service voor personen met een visuele beperking, die auditieve aanwijzingen geeft om gebruikers naar de bedoelde keuze of het juiste pictogram te leiden. Voer de volgende stappen uit als u de TalkBack-functie wilt uitschakelen:

1. Druk op de knop HOME van de afstandsbediening.
  2. Druk enkele keren op (pijltjestoets omlaag) en selecteer Instellingen.
  3. Druk tweemaal op (pijltjestoets omlaag).
  4. Druk enkele keren op (pijltjestoets naar rechts) en selecteer Toegankelijkheid.
  5. Druk eenmaal op (pijltjestoets omlaag) en selecteer Services.
  6. Druk eenmaal op (pijltjestoets omlaag) en selecteer TalkBack on (TalkBack aan).
  7. Selecteer State on (Status Aan), waarna een stem Aan zegt.
  8. Druk eenmaal op (pijltjestoets omlaag), waarna een stem Uit zegt.
  9. Druk op Enter, waarna een stem OK zegt.
  10. Druk op Enter.

OPMERKING: Dit probleem doet zich niet voor als TalkBack vanuit de Google Play Store is bijgewerkt naar versie 4.1 of hoger.