Artikel-ID : 00149351 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Google-accounts wijzigen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Er kan slechts één Google-account voor de tv worden geregistreerd.

U registreert een ander account door de registratiegegevens voor uw huidige account te verwijderen en vervolgens een ander account toe te voegen.

1. Verwijder de registratiegegevens voor uw huidig account.
    1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Google in de categorie Personal (Persoonlijk).
    4. Selecteer Remove account (Account verwijderen).
    5. Selecteer OK.
  2. Een ander Google-account registreren.
    1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Add account (Account toevoegen) in de categorie Personal (Persoonlijk).
    4. Selecteer SIGN IN (Aanmelden).