Artikel-ID : 00159094 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Ik wil muziek overzetten naar een Walkman met drag & drop uit iTunes voor Windows

Ik weet niet hoe ik door iTunes beheerde nummers moet overzetten zonder de Media Go-toepassing te gebruiken.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Open de map Music (muziek) van de Walkman en drag & drop de muziek van iTunes naar uw Walkman.

OPMERKING: U kunt alleen muziek die wordt beheerd door iTunes met drag & drop overzetten naar Walkmans die de functie drag & drop ondersteunen. (De Walkman ondersteunt mogelijk niet alle functies.)

1. Sluit de Walkman op de computer aan met de inbegrepen USB-kabel.
  2. Open de map MUSIC (muziek) van uw Walkman.
  3. Start iTunes.
  4. Drag & drop de muziek die u wilt overzetten van iTunes naar de map MUSIC (muziek) van uw Walkman.
    iTunes voor Windows

OPMERKING:

• Door DRM (Digital Rights Management) auteursrechtelijk beschermde bestanden worden niet ondersteund.
  • Overgezette inhoud die de limiet van de mappenhiërarchie van de Walkman overschrijdt, kan niet worden afgespeeld. Voor informatie over de gegevenshiërarchie raadpleegt u de handleiding.
  • Afspeellijsten van iTunes kunnen niet worden overgezet.