Artikel-ID : 00154187 / Laatst gewijzigd : 20/06/2018

Hoe kan ik audioapparaten of groepen verwijderen uit de SongPal-app?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om luidsprekers, andere audioapparaten of groepen te verwijderen uit de SongPal-app, doorloopt u de onderstaande procedure:

1. Tik in het scherm Speaker & Group (Luidsprekers en groepen) op het vervolgkeuzemenu-icoontje rechtsboven in het scherm

Vervolgkeuzemenu
  2. Selecteer vervolgens Remove Speakers (Luidsprekers verwijderen)

Vervolgkeuzemenu
  3. Vink tot slot luidsprekers aan die u wilt verwijderen en tik op REMOVE (Verwijderen)

Vervolgkeuzemenu