Artikel-ID : 00154119 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Ondersteuning voor draadloze stereo

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Bedankt dat u hebt gekozen voor draadloze audioproducten van Sony.

Deze pagina helpt u om ondersteuning te vinden voor producten die compatibel zijn met draadloze stereo, instructies voor de configuratie, veelgestelde vragen (FAQ) en oplossingen om problemen te verhelpen.

Draadloze surround-logo

Raadpleeg voor meer informatie over de Music Center (SongPal)-app het gedeelte over Music Center (SongPal) .