Artikel-ID : 00160736 / Laatst gewijzigd : 31/01/2017

Veelgestelde vragen over de functie Assistant van Bluetooth Commander voor in de auto

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Hoe gebruik ik Bluetooth Commander voor in de auto?
Waarom wordt Assistant niet gestart in Bluetooth Commander voor in de auto?
Waar haalt Assistant de informatie vandaan?
Hoe kan ik het volume van de antwoorden van Assistant wijzigen?

Hieronder ziet u een tabel met veelgestelde vragen over de functie Assistant van Bluetooth® Commander voor in de auto.

Vragen Antwoorden
Hoe praat ik met Bluetooth Commander voor in de auto? Voer onderstaande stappen uit om tegen de Bluetooth Commander voor in de auto te spreken.
  1. Druk in Bluetooth Commander voor in de auto op de knop VOICE
    Afbeelding
  2. Als u Please speak now (U kunt nu spreken) of I'm listening (Ik luister) en een toon hoort, begint u te spreken in de richting van de adapter
    Afbeelding
Hoe stop ik het gesprek?

Druk in Bluetooth Commander voor in de auto op de knop VOICE.

OPMERKING: U kunt het gesprek met Assistant ook stoppen door Cancel (Annuleren) te zeggen wanneer u wordt gevraagd om te spreken.

Hoe kan ik het volume van de antwoorden van Assistant wijzigen? Terwijl Assistant spreekt, drukt u op de knop Volume op uw smartphone of draait u aan de rand van Bluetooth Commander voor in de auto om het volume te wijzigen.
Waarom wordt Assistant niet gestart in Bluetooth Commander voor in de auto? Controleer het volgende als Assistant niet wordt gestart in Bluetooth Commander voor in de auto.
  • Controleer of uw smartphone en apparaat op de juiste wijze zijn verbonden via een Bluetooth-verbinding.
  • Controleer of de batterij van het apparaat is opgeladen.
  • Controleer of uw smartphone is verbonden met een mobiel of draadloos netwerk.

Raadpleeg de specificaties of de meegeleverde handleiding voor meer informatie als het probleem dan nog steeds niet is opgelost.

Waar haalt Assistant de informatie vandaan?

Dit zijn de informatiebronnen voor elke functie:

• Datum en/of tijd: Datum en/of tijd van de smartphone
  • Telefoongesprek: De contactpersonen die zijn opgeslagen op de smartphone
  • Alarm: Het standaardalarm van Android™
  • Kalender: Google™-kalender, standaardkalender van Xperia™
  • Weer: AccuWeather
  • Timer: Standaardtimer van Android
  • Sms: Sms-toepassing (Google Hangouts™-communicatie, Xperia™-standaardapp voor berichten, Google Chat™-service voor chatberichten)
  • Batterij: Resterende batterijlevensduur van de smartphone en Xperia™ Ear
  • Muziek: Muziekapp van Sony® of de Google Play™ Music-app
  • Meldingen: LINE, Facebook Messenger, WhatsApp, Twitter, News Suite
  • Nieuws: News Suite

OPMERKING: Op de webpagina van Assistant vindt u meer informatie en de bedieningsmethode.