Artikel-ID : 00157560 / Laatst gewijzigd : 16/02/2017

Bericht voor de bezitters van STR-DG820 AV-ontvangers - 16/01/2009

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Bericht voor de bezitters van STR-DG820 AV-ontvangers

Dank u voor uw belangstelling voor de producten van Sony.

Sony heeft onlangs vastgesteld dat een beperkt aantal STR-DG820 AV-ontvangers een probleem kunnen hebben met het geluid wanneer ze aangesloten worden via de HDMI-connector.

Om dit probleem op te lossen, moet uw STR-DG820 naar een reparatiecentrum van Sony gestuurd worden voor een gratis update.

Symptoom:

Wanneer de STR-DG820 aangesloten is op een Sony BRAVIA TV" met de "BRAVIA Sync" functie, kan geluidsvolume opeens toenemen wanneer de afstandsbediening wordt gebruikt.

Van toepassing op de volgende modellen:

Als het serienummer (op de achterzijde van uw AV-ontvanger) van uw STR-DG820 binnen het volgende bereik van serienummers ligt en de firmware-versie lager is dan 1.50, verzoeken wij u omcontact op te nemen met Sony voor een update.

• 6600006 ~ 6605109
  • 5500001 ~ 5504254
  • 5504255 ~ 5513637

Image

ZO BEPAALT U DE FIRMWARE-VERSIE:

Houd de knoppen "TONE MODE" en "MUSIC" op het voorpaneel tegelijk ingedrukt. Blijf ze indrukken en schakel het toestel in met de knop "ON/STANDBY" (niet met de afstandsbediening).

De firmware-versie wordt op het scherm weergegeven: Als het versienummer lager is dan 1.50 moet uw AV-ontvanger geüpdatet worden.

Als het serienummer van uw AV niet in dit bereik valt of als de firmware-versie 1.50 of hoger is, hebt u geen update nodig.

Na de update wordt uw AV-ontvanger teruggezet naar de standaard fabrieksinstellingen.

OPLOSSINGEN:

Onze reparatiecentra zorgen voor een gratis updateprogramma voor de betroffen modellen. Neem voor meer informatie contact op met Sony.

In afwachting raden wij sterk aan de functie "Control for HDMI" van uw STR-DG820 als volgt uit te schakelen:

Image

1. Druk op AMP MENU en vervolgens op de knop MENU van de afstandsbediening van de STR-DG820.
  2. Druk herhaaldelijk op Image om "HDMI" te selecteren.
  3. Druk op Image of om het menu te openen.
  4. Druk herhaaldelijk op Image om "CTRL:HDMI" te selecteren.
  5. Druk op Image of om de parameter in te voeren.
  6. Druk herhaaldelijk op Image om "CTRL:OFF" te selecteren.

De functie Control for HDMI is uitgeschakeld.

Neem voor meer informatie contact op met Sony.