Artikel-ID : 00163476 / Laatst gewijzigd : 26/03/2019

Het weergavescherm en het monitorscherm zijn soms donker

Terwijl u naar de HDR-video-inhoud kijkt (zoals internetvideo's) worden de schermweergave en het monitorscherm soms donker, maar dit is geen defect. Aangezien de graphics, zoals de schermweergave of het monitorscherm, op een conventionele manier zijn gemaakt, zien ze er soms enigszins donker uit als gevolg van een verschil in de standaard van de beeldkwaliteitsmodus voor HDR.

Controleer de volgende zaken:

• Als HDR-modus is ingesteld op Aan, stelt u HDR-modus op de volgende manieren in op AUTO.
      • Als u een video-app gebruikt, zoals YouTube:
        1. Druk op de knop ACTION MENU op de afstandsbediening.
        2. Selecteer Beeld.
        3. Selecteer Geavanceerde instellingen in de categorie Picture Apps (Video) .
        4. Selecteer Video-opties.
        5. Selecteer HDR-modus.
        6. Selecteer Auto.
      • Als u een app gebruikt als Google Play Store:
        1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
        2. Geef het scherm Instellingen weer.
        3. Druk op de knop ACTION MENU op de afstandsbediening.
        4. Selecteer Beeld.
        5. Selecteer Geavanceerde instellingen in de categorie Picture Apps (Video) .
        6. Selecteer Video-opties.
        7. Selecteer HDR-modus.
        8. Selecteer Auto.
      • Terwijl u de HDR-inhoud van het externe apparaat bekijkt via HDMI:
        1. Selecteer de ingangsmodus (HDMI).
        2. Druk op de knop ACTION MENU op de afstandsbediening.
        3. Selecteer Beeld.
        4. Selecteer Geavanceerde instellingen in Picture (Beeld) HDMI.
        5. Selecteer Video-opties.
        6. Selecteer de HDR-modus.
        7. Selecteer Auto.