Artikel-ID : 00163032 / Laatst gewijzigd : 19/12/2017

Ondersteunen Android TV's van Sony (uitgebracht in 2015) de HDR10-indeling?

BELANGRIJK:

• Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Raadpleeg de betreffende producten onder aan dit artikel.
    • De volgende modellen bieden geen ondersteuning voor HDR en HLG.
      S80xxC-serie, X83xxC-serie, X80xxC_X81xxC-serie

Controleer het volgende.

• HDR10
      tv's van Sony die compatibel zijn met 4K HDR ondersteunen HDR10, maar niet de volgende indelingen:
      • Dolby Vision
      • VP9-HLG
      • VP9-HDR10
      • VISIONPLUS
      • HDR10 (voor uitzending)

• HLG
      Volgens planning zullen de in 2015 uitgebrachte Android TV's door middel van een toekomstige software-update HLG ondersteunen. Voor informatie over bijwerken raadpleegt u:  Een software-update uitvoeren