Artikel-ID : 00168962 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

De tv geeft aan dat er een 3D-signaal is, hoewel de tv niet geschikt is voor 3D.

In de software-update is een bericht toegevoegd dat wordt weergegeven als 3D-signalen worden gevonden door een tv die niet geschikt is voor 3D.
    U kunt het programma niet bekijken in 3D-formaat als de tv niet geschikt is voor 3D. Bekijk een ander programma, in 2D-formaat.

OPMERKING:

• Dit bericht verschijnt als u een 3D-programma bekijkt in het formaat boven-en-onder of links-en-rechts.
    • Controleer in de handleiding of de specificaties van uw tv of deze geschikt is voor 3D.