Artikel-ID : 00171464 / Laatst gewijzigd : 03/09/2019

Het probleem oplossen dat een Android TV van Sony voortdurend opnieuw opstart

BELANGRIJK: Dit artikel geldt voor de volgende series:
    SD85, XD85, XD93, XD94, X93C, X90C, X85C, X83C, X80C, S85C, S80C, W85C, W80C, W75C, XE80, XE85, XE93, XE94, XE90 en A1 Series

Het spijt ons dat u een probleem met opnieuw opstarten ondervindt wanneer u de software op uw tv probeert bij te werken. Kijk naar de onderstaande scenario's voor informatie over de oplossing van dit probleem.

Scenario A — Marshmallow en Nougat
    Scenario B — Lollipop

Scenario A

Als het volgende opstartscherm wordt weergegeven, volgt u de onderstaande stappen. Het is mogelijk dat u deze procedure meerdere keren dient te herhalen (van het begin) vooraleer dit probleem is opgelost:

Opnieuw opstarten Marshmallow

1. Haal het AC-netsnoer van de televisie uit het stopcontact
    2. Houd de knop [VOL-] en de [Aan-uitknop] op de tv ingedrukt (niet op de afstandsbediening)

Afbeelding

3. Steek de stekker van het AC-netsnoer weer in het stopcontact terwijl u de knop [VOL-] en de [Aan-uitknop] op de tv ingedrukt houdt
    4. Houd de knoppen ingedrukt totdat de LED groen wordt. Dit proces kan 30 seconden of langer duren
    5. Laat de knoppen los
    6. Als het proces correct is geïmplementeerd, zal de groene Android-mascotte verschijnen. (Als de Android-mascotte niet op het scherm verschijnt, herhaal dan stap 1-5 tot hij er is). Na het voltooien van dit deel van het proces, zal de TV twee keer herstarten - het Sony en Android start-up animatie scherm/logo's weergeven - alvorens terug te keren naar het BRAVIA initiële setup scherm. Als dit niet gebeurt na de vijfde poging, bel dan onze supportlijn voor verdere ondersteuning.
    7. Doorloop de eerste configuratie. Maar stem niet af op kanalen en registreer uw Google-account niet
    8. Als u in het menu START bent, gaat u naar [Instellingen] > [Storage and reset] (Opslag en resetten), en voert u een reset naar de fabrieksinstellingen uit
    9. Voer de reset naar de fabrieksinstellingen uit
    10. Nadat uw tv terugkeert naar het scherm voor de eerste configuratie, voert u de configuratie normaal uit (toevoegen van instellingen voor afstemming, een Google-account enz.)

Scenario B

Als het volgende opstartscherm wordt weergegeven, neem dan contact met ons op.

Opnieuw opstarten Lollipop