Artikel-ID : 00174193 / Laatst gewijzigd : 16/10/2017

Vanaf 29 maart 2013 zal de SonicStage CP-software niet langer beschikbaar zijn.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Hij is niet compatibel met de nieuwste versies van Windows - 7 en 8 - en zal niet met de toekomstige versies werken, zodat wij hebben besloten hem stop te zetten.

HEBT U SONICSTAGE AL GEÏNSTALLEERD?

Als u Windows Vista of een ouder Windows-besturingssysteem gebruikt, zal SonicStage normaal op uw systeem blijven werken.

U kunt het echter niet meer downloaden en installeren.