Artikel-ID : 00175125 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Als er gebruik wordt gemaakt van een muurbevestiging van een andere fabrikant, kan de kabelhouder aan de achterkant van de tv niet worden gebruikt.

Deze kabelhouder is uitsluitend bestemd voor installatie met de tafelstandaard of speciale muurbevestiging. Bij andere installaties is deze kabelhouder niet nodig.

OPMERKING: Met de speciale muurbevestiging wordt de bevestiging bedoeld die met de tv is meegeleverd en die als optionele accessoire wordt verkocht als SU-WL/8xx. Of de muurbevestiging wordt meegeleverd en of deze verkrijgbaar is als optionele accessoire is afhankelijk van de regio/het land/het tv-model.